Prisma на ramonsoler спечели наградата Red Dot Design Award 2024



Prisma спечели наградата Red Dot Design Award 2024!
 
Новата колекция смесители Prisma на ramonsoler получи международно признание за дизайн и иновации за своите едноръкохваткови смесители за мивка.
Чистите линии и геометричните форми се преплитат, за да създадат смесители, които са не само визуално зашеметяващи, но и функционални и ергономични, осигурявайки уникално изживяване на потребителите. Персонализирането достига своя максимален израз с тази серия, която предлага четири удивителни покрития за адаптиране към всеки стил и предпочитание. От вечен хром до елегантно матово черно, луксозно матирано злато и новостта на графита. Всички те гарантират изключителна издръжливост и устойчивост, благодарение на тяхната изключителна система за качествено покритие, която е десет пъти по-устойчива от сертифицираното хромиране при тест със солен спрей. Трябва да се отбележи, че Prisma има интегрирана система за пестене на вода, която ограничава дебита до максимум 5 литра в минута. Всяка капка е от значение и с ramonsoler ангажиментът за устойчивост става осезаема реалност в цялата баня.
 
За известната награда Red Dot
Наградата Red Dot е призната награда, която се дава за стремеж към добър дизайн и иновация. Серията Prisma е замислена с авангарден дизайн, който предефинира естетиката на всяко пространство. Всяка година Red Dot Design Award има за цел да открие най-добрите продукти на годината. Невероятно международно жури от професионалисти и експерти в дизайна и инженеринга оценява в детайли голям брой участници сред различни продуктови категории. Продуктите, избрани от журито да спечелят награда, могат да бъдат естетически атрактивни, функционални, интелигентни или иновативни, но общото между всички тях е изключителният им дизайн. Етикетът Red Dot се утвърди в международен план като една от най-търсените качествени марки за добър дизайн. Едноръкохватковият смесител за мивка Prisma от ramonsoler получи наградата за изключителен и елегантен дизайн. Смесителите за мивка от тази серия са перфектна комбинация от стил и функционалност. Предлагат се в стандартни размери, както и във вариант XL - с висок чучур, за мивки тип купа.
 
Различните размери и покрития на смесителите за мивка от колекцията Ramonsoler Prisma са отлична възможност за тези, които търсят висококачествени, универсални и елегантни продукти за своите бани. В крайна сметка тази наградена колекция предлага решения за всички нужди, като гарантира, че всяка баня може да се превърне в оазис на лукс и комфорт.
За повече информация поръчка, не се колебайте да се свържете с нас на +359 890 41 67 49!
 
 
 








2024 Akvo.bg, Всички права запазени. Политика за защита на личните данни